Over Osteopathiepraktijk Janssen-Kimmel

Hier vindt u meer informatie over de verschillende vestigingen in Etten-Leur, Oudenbosch en Bergen op Zoom.

Ma & Vieve Oudenbosch

Ma Vieve: een nieuw centrum waar laagdrempelige zorg, persoonlijke aandacht en korte lijntjes tussen de zorgverleners centraal staan.
 
Op deze locatie behandelen we volwassen mannen en vrouwen, kinderen en baby’s.
 
Ma Vieve is een nieuwe plek waarin zorg rondom jou en je gezin centraal staat. Van zwangerschapswens tot gezin en daarna. Een nieuw concept, maar wel met reeds gevestigde, enthousiaste zorgverleners. Ieder heeft zijn eigen specialisme, maar met alle raakvlakken die we samen delen. Wanneer een probleem zich voordoet, zien we regelmatig dat wanneer er vanuit meerdere invalshoeken meegekeken wordt dit erg fijn werkt.
 
Wij geloven erin dat die samenwerking enorm versterkend werkt. De fase waarin het grootste gedeelte van ons gezamenlijke werkgebied zich bevind, is het ontstaan van een gezin en de wereld daarna. Deze periode staat bol van de persoonlijke, lichamelijke, geestelijke en emotionele veranderingen. Helaas loopt het (aanstaande) ouderschap of de ontwikkeling van je kind niet altijd vlekkeloos. Ons doel is om jou te helpen je eigen weg uit te stippelen in deze intense periode in je leven, door je te helpen met juiste informatie en handreikingen van vele specialisten.
Met maVieve hebben we een laagdrempelige en sfeervolle plek gecreëerd, waar het fijn is voor zowel (aanstaande) ouders als kinderen. We streven naar positieve gezondheid waarin we jou en je gezin in haar kracht zetten en ondersteunen waar nodig. Of dit nou op lichamelijk, psychisch vlak is óf wanneer je gewoon zin hebt in een fijn momentje.